Fasaderehabilitering Oslo

Fasaderehabilitering-Oslo

Fasaderehabilitering Oslo

Fasaderehabilitering har vi i Oslo Malerbedrift over 30 års erfaring med. Som spesialist på fasade utfører vi fasadearbeid for privatkunder, borettslag og sameier, og entreprenører med mindre eller mellomstore oppdrag i hele Oslo. Vi utfører både etterisolering av fasade, maling av fasader og murerarbeid. Som totalleverandør av mindre prosjekter setter vi service og kvalitet i første rekke, derfor vil du som kunde ha direkte kontakt med daglig leder og ansvarlige prosjektledere fra Oslo Malerbedrift. Dette sikrer deg som kunde trygghet og tett oppfølging når din fasade skal rehabiliteres.

Fasaderehabilitering i Oslo utfører vi både på gamle bygårder og nye moderne bygninger. Dersom ditt borrettslag, sameie eller deg som gårdeier eller privatperson skal pusse opp fasaden kan du være trygg på at Oslo Malerbedrift utfører fasaderehabiliteringen til høy kvalitet, og med tett oppfølging og dialog underveis i arbeidet.

Med over 30 års erfaring med fasaderehabilitering i Oslo har våre håndverkere høy faglig kompetanse og vi har renovert alle typer fasader og bygninger opp gjennom årene. Fasaderehabilitering er derfor noe du trygt kan stole på at vi kan utføre, uavhengig om fasaden er av mur, treverk, teglstein eller annet materiale. Oslo Malerbedrift utfører fasaderenovering og fasadeoppussing av alle typer fasader!

 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende og gratis befaring av din fasade!